Nieuws

Wij zoeken versterking!

In 2017 is coöperatie EnergieVoorVier gestart met het ontwikkelen van grootschalige duurzame energie in de vorm van wind- en zonprojecten. Dit doen we voor, door en met inwoners in de regio Beuningen. De bestuurlijke laag staat stevig. Maar de daadwerkelijke realisatie van 4 grote zonnevelden en 4 of 5 windturbines komt echt dichterbij! EnergieVoorVier staat aan het begin van een grootschalige ledenwerfcampagne die in de loop van 2021 start. De volgende stap is de projectcommunicatie voor het toekomstige Windpark Beuningen. We hebben jouw hulp nodig om dit voor elkaar te krijgen. Daarom zijn we op zoek naar jou!

Vacature Secretaris ( 2 uur/week)

Als je gestructureerd kunt werken, bij voorkeur enige administratieve / secretariële ervaring hebt én affiniteit hebt met de ontwikkeling van grootschalige duurzame energie, dan ben je van harte welkom! Belangrijkste taak: voorbereiden van en notuleren bij de bestuursvergaderingen en het uitwerken van het daaropvolgend verslag en beheren van de info-box. Heb je interesse? Stuur een mail naar info@energievoorvier.nl. Wij nemen contact met je op.

Vacature Lid werkgroep communicatie (2 uur/week)

Ben je communicatief sterk, heb je passie voor de ontwikkeling van grootschalige duurzame energie en wil je actief deelnemen aan de ontwikkeling van draagvlak en participatie dan kun je nu al bijdragen! Belangrijkste taken: organiseren van (online) bijeenkomsten en activiteiten en schrijven van teksten en beheren van contacten met diverse media. Heb je meer tijd beschikbaar? Dan kun je ook ondersteunen bij de totstandkoming van de Nieuwsbrief, en bijdragen aan de ontwikkeling van de coöperatie. Heb je interesse? Stuur een mail naar info@energievoorvier.nl. Wij nemen contact met je op.

Word lid van Energiecoöperatie EnergieVoorVier en investeer in groene energie