Steun ons en word lid! 

Word lid van de energiecoöperatie, alleen samen kunnen wij onze ambities waarmaken! Als lid heb je straks als eerste de mogelijkheid om participaties te kopen. 

Het lidmaatschap kost eenmalig €25,00.

Wil je de coöperatie ondersteunen, wil je meedoen en meebeslissen? Schrijf je dan in!

Klik hieronder op het gewenste inschrijfformulier.  

Hoe werkt het?

Door het invullen en digitaal ondertekenen van het inschrijfformulier schrijf je je in als lid van energiecoöperatie EnergieVoorVier. Voor ondertekening van de ledenovereenkomst gebruiken wij de digitale handtekening die je geplaatst hebt in het inschrijfformulier. Het eenmalige entreegeld van €25 zal per automatische incasso worden afgeschreven van je rekening. 

Ledenovereenkomst en Privacyverklaring

Iedereen die lid wil worden van coöperatie EnergieVoorVier, moet een ledenovereenkomst ondertekenen en akkoord gaan met de privacyverklaring. De ledenovereenkomst is een juridisch document en staat in nauw verband met de statuten van de coöperatie. In de privacyverklaring is vastgelegd hoe we met persoonsgegevens omgaan.

Hieronder een link naar de verschillende documenten. Het betreft een toelichting bij de ledenovereenkomst en de ledenovereenkomst zelf, de privacyverklaring en de statuten: