Steun ons en word lid! 

Word lid van onze energiecoöperatie, alleen samen kunnen wij onze ambities waarmaken! 
Het lidmaatschap kost eenmalig €25,00. Het geld dat hiermee beschikbaar komt, zal door de coöperatie onder andere worden ingezet voor het inhuren van experts om ons te ondersteunen, maar ook voor communicatie activiteiten. 
Wil je de coöperatie ondersteunen? Schrijf je dan hieronder in!

Waarom zou ik lid worden? 

Onze leden:
  • hebben inspraak tijdens de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering: dus doe mee en denk mee! 
  • hebben het eerste recht op het kopen van participaties zodra deze beschikbaar komen! 
  • ontvangen de nieuwsbrief van EnergieVoorVier!

Ledenovereenkomst & Privacyverklaring

Iedereen die lid wil worden van coöperatie EnergieVoorVier, moet een ledenovereenkomst ondertekenen en akkoord gaan met de privacyverklaring. De ledenovereenkomst is een juridisch document en staat in nauw verband met de statuten van de coöperatie. In de privacyverklaring is vastgelegd hoe we met persoonsgegevens omgaan.
Hieronder een link naar de verschillende documenten. Het betreft een toelichting bij de ledenovereenkomst en de ledenovereenkomst zelf, de privacyverklaring en de statuten:

Inschrijfformulier EnergieVoorVier 

Door het invullen en digitaal ondertekenen van onderstaand inschrijfformulier kun je je digitaal inschrijven als lid van energiecoöperatie EnergieVoorVier. Nadat wij de inschrijving hebben ontvangen, sturen wij je binnen 4 weken een getekende ledenovereenkomst toe. Hiermee is je lidmaatschap bevestigd en definitief!  
Voor de ondertekening van de ledenovereenkomst gebruiken wij de digitale handtekening die je geplaatst hebt in het inschrijfformulier. 

Ik ga akkoord met de privacyverklaring.Ik ga akkoord met de ledenovereenkomst.Ik ga ermee akkoord dat het lidmaatschap ingaat op de 1e van de maand nadat de inschrijving door de coöperatie is geaccepteerd, ten bewijze waarvan de coöperatie de door mij digitaal ondertekende ledenovereenkomst zal ondertekenen en aan mij zal toesturen.Ik machtig de coöperatie om het eenmalige entreegeld van €25 per automatische incasso te voldoen van bovengenoemd bankrekeningnummer.